Bundan birkaç yıl önce serinin yapımcılarından Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli 10’un final filmi olacağını ve bundan sonra spin-off filmleri ile devam edeceklerini belirtmişti.
Spin-off: Yan karakterler veya yan hikayeye odaklanan yapımlardır.
Uzun bir sürenin ardından sonunda spin-off filmi ile ilgili detaylar açıklanmaya başladı. gelen haberlere göre ilk spin-off filmi, Dwayne Johnson’un karakteri Ajan Hobbs ile Jason Statham’ın karakteri Shaw’ı merkez alacak. Ayrıca serinin son filminde Cipher olarak gördüğümüz Charlize Theron’ın da senaryoda bulunabileceği de söylentiler arasında.
Tabii film için çalışmalara daha başlanılmadığından kesin bir şeyler söylemek için çok erken. Bu nedenle de resmiyete dökülmüş bir oyuncu kadrosu veya vizyon tarihi yok.
Senaryosunu Chris Morgan’ın yazacağı filmin yapılmasındaki en büyük etken serinin son çıkan filmi Hızlı ve Öfkeli 8’de karakterlerin büyük ilgi görmesi oldu. Haliyle de yapımcı stüdyo olan Universal bunu kullanmak istedi.
YAZIYI OKU:
9 Mart 2017
18 Haziran 2017
18 Mart 2017
Oyla Bakalım
Yükleniyor …
Bloga e-posta ile abone ol
Türkiye’nin Süper Güçlü Mağazası
JL filminin 1 saat 19 dk olduğu doğrulandı.Gördüğünüz bu kapak tam 1.4 milyon euro ile sahibini buldu.Katagoriler
Kategori Seçin
Aquaman
Arrow
Avengers 4
Aylık Sanal Dergi
Batgirl
Black Panther
Captain Marvel
DC Legends of Tomorrow
Deadpool 2
Dizi
Dizi İncelemeleri
Film
Film İncelemeleri
Galaksinin Koruyucuları 2
Galaksinin Koruyucuları 3
Game of Thrones
Genel
Gişe Rakamları
Gotham City Sirens
İncelemeler
Inhumans
İnjustice 2
Iron Fist
John Wick 2
Justice League
Kim Daha Güçlü !!
Kingsman: The Golden Circle
Lucifer
Man of Steel 2
Nightwing
Oyun
Oyun İncelemeleri
Spider-Man: Homecoming
Star Wars
Suicide Squad 2
Supergirl
The Batman
The Cw
The Flash
The Flash
The Fox
The Green Arrow
The Walking Dead
Transformers: The Last Knight
War for the Planet of the Apes
Wonder Woman
Güncel Yazılar
Sitemizi Beğendin mi? O zaman bizi sosyal medyada takip et !!
blogcu bunu beğendi: